gealan 069502 gealanTamplarie PVC Gealan

Sistemele de profile GEALAN ofera proprietarilor de locuinte creativitate fara limite. Pe langa functionalitatea convingatoare, acestea au marele avantaj ca permit realizarea aproape oricarei forme de fereastra. Ferestrele din PVC sunt produse in toate dimensiunile, formele si culorile si se pot deschide in orice mod doriti. Mai mult, profilele GEALAN dispun de toate caracteristicile de calitate pentru a asigura o durata de viata mare a ferestrelor pentru toate tipurile de cladiri: case, blocuri, spitale, hoteluri, spatii comerciale. Sinteza ideala intre estetic si functional, ferestrele GEALAN sunt durabile, rezistente la intemperii, usor de intretinut, iar dupa ani de zile se mai prezinta inca drept cele mai frumoase ferestre.

Avantaje dintr-o privire

  • durata mare de viata este probata de-a lungul celor 40 de ani de utilizare a ferestrelor GEALAN pe pietele din intreaga lume si certificata prin rezultatele testarilor de durabilitate in mediul agresiv marin si urban-industrial;
  • intretinerea tamplariei din PVC se poate face foarte usor, cu detergenti obisnuiti;
  • tamplaria nu necesita vopsire sau chituire;
  • raportul calitate, fiabilitate, pret garanteaza o investitie perfecta;
  • protectia termica datorata celor 3,5 sau 6 camere ale profilelor reduce semnificativ cheltuielile cu incalzirea locuintei;
  • suprafata neteda si tratata antistatic a profilelor impiedica depunerea prafului si asigura o curatenie rapida si usoara, spre deosebire de sistemele prevazute cu garnitura centrala;
  • tamplaria dezafectata nu necesita depozitare sau ardere, fiind 100% ecologica, spre deosebire de tamplaria din lemn stratificat;
  • tamplaria PVC asigura o foarte mare etanseitate datorita tehnologiei de termosudura a profilelor din PVC;
  • profilele PVC armate cu otel au coeficienti de dilatare si contractibilitate termica mai mici decat la aluminiu.

Ce trebuie sa urmaresc in timpul montajului?
In cazul in care este vorba doar despre inlocuirea ferestrelor deja existente, asigurati-va ca masuratorile au fost efectuate corect si ca noile ferestre se potrivesc in locul ramas. Nu acceptati sa va fie spart zidul sau sa se intervina asupra lui. In cazul cladirilor noi, ferestrele se monteaza atunci cand constructiile sunt la rosu.

Cum se fixeaza ferestrele?
Fixarea ferestrelor in perete se face cu suruburi si elemente speciale de fixare. Elementele de fixare variaza in functie de tipul materialului din care este construit peretele (caramida, beton, BCA) pe care se va monta fereastra. Echipa de montaj va folosi elementele de fixare adecvate tipului de zid.

Ce rol are spuma?
FERESTRELE NU SE MONTEAZA IN SPUMA, ea are rol de etansare si se aplica intre tocul ferestrei si zid. Nu acceptati montarea ferestrelor doar in spuma, intrucat exista riscul ca ele sa se curbeze si chiar sa cada.
Nu este recomandata deschiderea si inchiderea ferestrei la mai putin de doua ore dupa izolarea cu spuma.
Dupa 48 de ore de la etansarea cu spuma a ferestrelor, surplusul de spuma se indeparteaza si se poate finisa zidaria interior/exterior. Daca spuma va fi lasata "la vedere", exista riscul ca ea sa absoarba apa din precipitatii si sa faciliteze aparitia mucegaiului.
Folia de protectie a profilelor din PVC va fi indepartata numai dupa efectuarea finisajelor la pereti.

Ce se intampla dupa montaj?
Dupa montarea ferestrelor si efectuarea lucrarilor de reparatii, timp de 2-3 saptamani, aparitia condensului este un fenomel normal si se datoreaza uscarii tencuielii si evaporarii apei din materialele de constructie folosite. In aceasta perioada, aerisirea trebuie sa se faca mai des decat de obicei, pentru a facilita uscarea peretilor si eliminarea umezelii.

Cum evitam aparitia condensului?
Pe langa aerisirea corespunzatoare, un alt factor important pentru evitarea condensului este o incalzire adecvata a incaperilor si dispunerea in mod echilibrat a surselor de incalzire.
La montarea si alegerea sistemelor de incalzire trebuie sa se tina seama de raportul dintre dimensiunile ferestrei si cea a caloriferului pozitionat sub ea. Daca acest calorifer este prea mic in raport cu fereastra, va aparea condesn din cauza faptului ca aerul cald nu atinge toata suprafata geamului. Condensul se va forma pe partile geamului pe care aerul cald nu ajunge.

3 Geam termopan      geam termopan pvc modelPVC

{multithumb}

Facebook

Adrese utile

Contact

S.C. Flavia S.R.L.
Str. Costache Negri G2/B/1 Targu Ocna, Bacau, Romania
0234-344.063
0745.070.991